www.officepos.com

Com començar a treballar amb OfficePos en pocs minuts?

REGISTRAR-SE
Crear un compte d'usuari GRATUÏT. Un cop creat el compte rebrà automàticament un email per procedir a la seva validació. Desprès pot comprovar el seu compte fent clic en Login, completi correctament les dades de la seva empresa, tenda, formes de pagament, impostos, famílies, productes, preus, empleats, ... o realitzi la importació automàtica de la seva informació procedent d'una altra aplicació.

DESCARREGAR APP per al Punt de Venda*
Faci "Login" des del seu terminal punt de venda o Pc amb sistema operatiu Windows i faci clic en "Inici ! Portada" per descarregar i instal·lar l'App de terminal punt de venda POS.
*Aquest pas no es necessari en cas de fer servir WebPOS

PERSONALITZAR**
Des de l'escriptori del TPV faci doble clic en la icona corresponent a OfficePos - Terminal punt de venda, identifiqui's i en diversos segons ja tindrà disponible el Software TPV. Verifiqui el disseny de pantalla a través de l'opció "Entrar en modo diseño CRTL-M", comprovi els perifèrics (impressora de tiquets o de documents, visor client, calaix, scanner, ...). Opcionalment pot descarregar gratuïtament l'App per iPhone des de l'Apple Store.
**Aquest pas no es necessari en cas de fer servir WebPOS
  Com passar d'un compte OfficePos Free a OfficePos Premium?
Obri una sessió (login) i segueixi les indicacions fent clic en el vincle "Contractar Premium". Una vegada vostè hagi acceptat el canvi de servei, rebrà un email indicant-li com realitzar el pagament segur*** del rebut. Rebrà un email quan estigui confirmat el pagament i informant-li que el canvi de servei ja està realitzat correctament, llavors vostè ja podrà beneficiar-se dels avantatges d'OfficePos Premium, crear nous usuaris, controlar el seu inventari, ...

(***) Formes de pagament admeses:
- Targeta
- Transferència bancària
- PayPal

 

Compatible

    
OFFICE compatible amb Windows, Mac, Android.
POS
compatible amb Windows.
WebPos compatible amb Windows, Mac, iOS, Android.
OfficePos App per iPhone / iPad disponible

Connect with us

Recursos

1

Headquarter at Barcelona, Spain, Europe

Mail: info@officepos.com